Unit4 utser Tania Garrett till Chief People Officer

Tania Garrett

Molnprogramvaruföretaget Unit4 har utsett Tania Garrett till Chief People Officer. I sin nya roll får hon bland annat ansvar för talangrekrytering, lärande och utveckling samt ersättningar och förmåner. Tania kommer att rapportera till Mike Ettling, Chief Executive Officer, Unit4.

Med mer än två decennier av personalerfarenhet, som spänner över olika branscher och länder inom branschledande organisationer, är Tania Garrett väl bevandrad i att tillhandahålla HR-ledarskap i internationella snabbväxande företag. Förutom att vägleda företag genom komplexa förvärv och sammanslagningar, har hon en dokumenterad meritlista inom organisationsdesign och att leda team på flera platser för att leverera effekt.

– Jag är stolt över att ansluta mig till Unit4 vid en tidpunkt då vi alla håller på att ta sig ur pandemin, och företag vill flytta tillbaka sina prioriteringar till hållbar tillväxt. Nu, mer än någonsin, behöver ledare behålla talang och motivera sina medarbetare på nya sätt, och jag ser mycket fram emot att få vara en del av den resan här på Unit4, säger Tania Garrett, Chief People Officer.

Tania Garrett kommer till Unit4 från Adobe där hon ledde International Employee Experience, som täckte regionerna EMEA, APAC och Japan. Efter att ha varit ledare för EMEA Employee Experience-organisationen var Tania avgörande för att förändra Adobes employee experience, standardisera och förbättra processer och utveckla företagskulturen.

– Vi är glada över att välkomna Tania till Unit4. Som ett företag som sätter människan i centrum, är vi glada över att någon med hennes stora globala erfarenhet, talang och passion för människor väljer att jobba för oss. Med en meritlista av strategiskt ledarskap och praktiskt utförande kommer hon att hjälpa oss att ytterligare investera i våra medarbetare och påskynda Unit4:s resa för att stödja våra kunder, säger Mike Ettling, verkställande direktör, Unit4.

Innan hon började på Adobe hade Tania Garrett positionen som Group HR Director för ett juridiskt tjänsteföretag och navigerade framgångsrikt i försäljningen av verksamheten med ett nyanställt ledningsteam. Hon arbetade också för Experian som HR-chef i EMEA och innan dess som chef för HR- och HR-tjänster på Towers Watson. Hennes karriär började på Valspar och kulminerade i rollen som Human Resources Director för EMEA och Indien.

Läs vad Finanstid skrivit tidigare om Unit4!