fbpx
10.6 C
Stockholm
onsdag, oktober 27, 2021
Hem Tillväxt Pressmeddelande Transfer Group tecknar LoI avseende förvärv med Nordic Aigis

Transfer Group tecknar LoI avseende förvärv med Nordic Aigis

 

Transfer Group tecknar LoI med ägarna av Nordic Aigis AB med avsikt att förvärva 100 % av aktierna. Grundarna av Nordic Aigis AB har lång erfarenhet av att leverera högkvalitativa säkerhetstjänster både inom privat och offentlig sektor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Nordic Aigis grundades 2020 och det första verksamhetsåret uppgick omsättningen till drygt 3,6 MSEK med ett nettoresultat om 265 TSEK. För verksamhetsåret 2021 beräknas nettoomsättningen uppgå till ca 6,8 MSEK med ett EBITDA om ca 1,9 MSEK.

Transfers avsikt är att förvärva 100 procent av aktierna i Nordic Aigis AB med tillträde innan utgången av oktober 2021. LoI, Letter of Intent innebär inte en bindande överenskommelse utan förvärvet är fortfarande under förhandling. Det som diskuteras är en köpeskilling som består av en viss del kontant och en viss del i nyemitterade aktier i Transfer baserat på en viktad snittkurs (VWAP). Parterna diskuterar även en viss tilläggsköpeskilling som är baserad på framtida års resultat.

Nordic Aigis AB förbinder sig att från och med idag till och med den 31 oktober 2021, inte direkt eller indirekt förhandla med någon annan part än parterna i detta avtal rörande transaktionen eller någon annan liknande transaktion.

PRESSMEDDELANDE

- Advertisment -