Svenska EdTech-pionjären Storyals och holländska tech-innovatören WorkplaceBuddy inleder ett nytt partnerskap. Tillsammans siktar de på att revolutionera hur organisationer jobbar med kompetensutveckling och upskilling för den digitala arbetsplatsen.

Gemensamt lanserar de en ny Microsoft Teams-app med innovativ AI-teknik, ledande expertis inom digitalt lärande och ett unikt kursutbud. Denna banbrytande utbildningsprodukt erbjuder organisationer en plug-and-play-lösning, för att på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt kompetensutveckla personal i digitala verktyg och Microsoft 365.

Ett samarbete som vänder upp och ner på digital utbildning
Kontinuerlig digital kompetensutveckling av personalen är idag ett måste inom alla organisationer. Tekniken och sättet vi arbetar på förändras ständigt och de senaste två åren har pandemin drivit på den utvecklingen ytterligare. Krav på digital kompetens är numer också en självklarhet när företag nyanställer.

Storyals och WorkplaceBuddy delar passionen för lärande och ny teknologi, och samarbetet har redan resulterat i nya spännande möjligheter och innovationer. Den nya Teams-appen, helt enkelt kallad Storyals WorkplaceBuddy, är först ut!

– Det här partnerskapet möjliggör för anställda världen över att nå ökad digital framgång – från Teams direkt i det dagliga arbetsflödet. Storyals erbjuder ett unikt kursutbud som fokuserar på nyttan av nya digitala arbetssätt.  En Teams app erbjuder en direkt lösning för digital kompetensutveckling, oavsett vilken roll du har, eller var du arbetar, säger Sjoerd Koolen, vd & grundare av WorkplaceBuddy.

Digital kompetensutveckling för hela organisationen med modern chattbot-teknik
Denna innovativa produkt kombinerar det bästa från e-learning, chattbot-teknik och produktivitetscoachning i en modern och engagerande utbildningsupplevelse tillgänglig direkt i Microsoft Teams. Storyals WorkplaceBuddy är framtagen för företag som vill ha ett enkelt och effektivt sätt att förse personalen med kontinuerlig kompetensutveckling i digitala arbetssätt och verktyg.

Teams-appen bygger på modern chattbot- och AI-teknik, och finns tillgänglig on-demand från olika digitala enheter. Den förser användare med en virtuell coach som kommer med rekommendationer på relevanta kurser från Storyals och Microsoft Learning Pathways, baserat på användarens frågor. Storyals kurser bygger på verkliga scenarier och storytelling för att optimera förståelsen och inlärningen. Användare kan ställa ett obegränsat antal produktivitetsrelaterade frågor till den virtuella coachen och får man inte ett direkt svar skickas frågan vidare till en verklig produktivitetscoach. Via Storyals WorkplaceBuddy kan man också boka individuell produktivitetscoachning online.

– Med Storyals WorkplaceBuddy revolutionerar vi kompetensutveckling inom organisationer och företag. Snabbheten och flexibiliteten i ny teknologi, i kombination med mänsklig kontakt, möjliggör en utbildningsprodukt som erbjuder en unik lösning för den digitala arbetsplatsen, säger Ulrika Hedlund, VD & grundare av Storyals.