Sonetel, den globala leverantören av AI och kommunikationstjänster, har tagit ett stort steg mot att demokratisera användningen av artificiell intelligens genom att lansera en ny debiteringsstruktur för sina AI-genererade tjänster. Den senaste nyheten innebär att alla 2 miljoner småföretag globalt, som har skaffat ett Sonetelkonto genom åren, nu får möjlighet att testa och utnyttja de olika AI-tjänsterna, utan kostnad. Det framgår av ett pressmeddelande.

Henrik Thomé, VD på Sonetel, är entusiastisk över denna utveckling och förklarar att syftet är att öka konverteringen till betalande kunder genom att erbjuda dem en smak av de fördelar som Sonetels AI-tjänster kan erbjuda. Med den nya debiteringsmodellen kommer alla gratiskunder att få tillgång till en rad innovativa och användbara funktioner.

Bland de tidigare utrullade AI-tjänsterna finns en fascinerande funktion som automatiskt omvandlar mötesinspelningar till mötesprotokoll. Denna tjänst är ovärderlig för småföretagare som ofta har begränsad tid att dokumentera möten, men nu kan de spara tid och öka produktiviteten.

En annan imponerande AI-funktion är möjligheten att automatiskt skapa unika och företagsanpassade bloggartiklar för den egna hemsidan. Genom att använda sig av detta verktyg kan företag förbättra sin synlighet på sökmotorer som Google och därigenom öka sin försäljning genom förbättrad SEO.

Men Sonetels framsteg stannar inte där. I närtid planerar de att släppa flera tillkommande AI-tjänster, inklusive en automatisk sammanfattning av telefonsamtal och röstmeddelanden. Denna funktion kommer att spara värdefull tid för företagare och göra kommunikationen mer effektiv och strukturerad.

En av de mest populära befintliga AI-tjänsterna från Sonetel är den som ger anställda i småföretag svarsförslag när de hanterar kundfrågor. Den här tjänsten kommer nu att vidareutvecklas för att erbjuda en ännu högre grad av automatisering, vilket kommer att vara en välkommen hjälp för företag som vill öka sin kundsupport utan att öka arbetsbördan.

En viktig nyckel till Sonetels framgång inom AI är deras egenutvecklade AI-plattform. Plattformen utnyttjar de senaste AI-teknologierna, inklusive GPT-4, och möjliggör snabb och smidig utrullning av nya tjänster. Detta innebär att Sonetel kan fortsätta att erbjuda innovativa och konkurrenskraftiga AI-lösningar till sina användare, samtidigt som de håller sig i framkant av den teknologiska utvecklingen.

Genom att göra AI-tjänsterna tillgängliga för 2 miljoner gratiskonton visar Sonetel sitt åtagande för att främja användningen av artificiell intelligens inom småföretagssektorn. Detta kommer att hjälpa företag att bli mer konkurrenskraftiga, effektiva och framgångsrika i dagens snabbrörliga affärsvärld.

Sammanfattningsvis har bolaget banat väg för att demokratisera AI-tjänster genom att erbjuda sina innovativa lösningar till en bredare publik av småföretagare. Med deras kostnadsfria tillgänglighet till AI-tjänsterna kan företag utforska och dra nytta av de nya möjligheter som teknologin har att erbjuda, vilket i sin tur kan leda till ökad produktivitet och framgång för företagen på lång sikt.