fbpx
13.7 C
Stockholm
måndag, april 19, 2021
Hem Tech Fintech SmartFunding offentliggör lanseringsdatum av ny tjänst

SmartFunding offentliggör lanseringsdatum av ny tjänst

Abelco Investment Group (”Abelco”) är glada att kunna uppdatera att Smartfunding nu har slutfört utvecklingen av sin online-plattform som förberedelse inför lanseringen av sin BNPL-tjänst (Buy-Now-Pay-Later). Plattformen genomgår nu slutlig testning och den nya BNPL-tjänsten är planerad att lanseras i Singapore den 18 februari 2021. Det framgår av ett pressmeddelande. Abelco ingår i konceptet Veckans Aktie hos Finanstid.

Abelco och Fatfish Group Limited (”FFG”) har sedan tidigare kommunicerat att bolagen tillsammans startat en ”Buy-Now-Pay-Later” (Köp-Nu-Betala-Senare) verksamhet via bolaget Smartfunding Pte. Ltd. (”Smartfunding”), Smartfunding är ett befintligt fintech bolag inom Abelco portföljen.

Höjdpunkter:

• Smartfunding har nu slutför utvecklingen av sin onlineplattform för BNPL tjänsten

• Smartfundings BNPL lanseras den 18 februari 2021

Om Smartfunding

Smartfunding har tilldelats av Singapores centralbank, Monetary Authority of Singapore (“MAS”), en licens för kapitalmarknadstjänster (CMS). CMS-licensen ger Smartfunding ett brett utbud och regleringsförmåga att genomföra transaktioner i alla investeringsinstrument som klassificeras som värdepapper enligt Singapore Securities and Futures Act, inklusive skuldebrev.

Abelco äger ca 58,8% av Smartfunding genom sitt majoritetsägande i Fintech Asia Group Ltd

PRESSMEDDELANDE

- Advertisment -