fbpx

tube cute oriental sex. free sex stories perfect russian girl.

21.6 C
Stockholm
söndag, juli 25, 2021
Mattias Ahlberg

Mattias Ahlberg

Chefredaktör och ansvarig utgivare på finanstid
Mattias har en bakgrund inom finans - och företagstjänster och är för tillfället aktiv i finansföretaget Capeum som erbjuder tjänster inom Corporate Services. Har du några frågor till Mattias eller är intresserad av framtida samarbeten är du mer än välkommen att höra av dig!
Kontakt

Jennifer Berntsson

Jennifer har en bakgrund som copywriter och är också riktigt vass inom finans- och aktievärlden. Hon ansvarar för veckans aktie och står bakom många av våra mest lästa artiklar, hon har också nyligen axlat rollen som moderator och intervjuar flera intresseväckande profiler. Är du intresserad av ett samarbete? Hör av dig till oss!
Kontakt
Jennifer Berntsson

Most Read  

All Articles  

  Theodor Lantz

  Theodor Lantz

  Junior redaktör
  Theodor har en bakgrund inom sälj och är för tillfället aktiv som junior redaktör på Finanstid samt anställd som affärssamordnare på Increasor Tech Invest AB. Har du några frågor gällande redaktionen är du mer än välkommen att kontakta oss.
  Kontakt

  Jacob Svensson

  Junior Företagskonsult & Redaktör
  Jacob har sen tidigare en kandidat inom företagsekonomi och är för tillfället i full gång med att ta sin masterexamen inom finans. Han kommer tidigare från bankvärlden och är ett perfekt tillskott för Finanstid med sin bakgrund och tidigare erfarenhet!
  Kontakt
  Jacob Svensson
  click to read more javhdhay
  interracial facefucking closeup. tube carmen got fucked hard.
  eye catching desi guy.