I denna nya era av handel är den mest spännande upplevelsen inte att sälja NFT:er, utan att aktivera dem. Tokengated Commerce på Shopify är här. Shopify-handlare har redan byggt fantastiska gemenskaper med kunderna. Nu erbjuder Tokengated Commerce ett fundamentalt nytt sätt att fördjupa dessa relationer genom att ge NFT-innehavare exklusiv tillgång till produkter, förmåner och upplevelser. För konsumenter som blivit fans räcker det med att ansluta sina kryptoplånböcker till en Shopify-onlinebutik och de kan sedan använda sina NFT:er för att låsa upp spännande upplevelser. Det bästa är att handlare kan aktivera Shopify Tokengated Commerce-upplevelser överallt – online, i mobilen och ute i detaljhandeln via POS.

– Vi investerar i blockchain-teknik för att göra Shopify plånboksmedvetet. I den nya eran av C2C-handel kommer det förenkla för NFT-innehavare att låsa upp personliga upplevelser med sina favoritmärken baserat på NFT:erna i deras plånbok, säger Birk Angermann.

Tokengated commerce kan också vara multiplayer och kollaborativ. Ett varumärkes NFT kan användas för att låsa upp ett annat varumärkes onlinebutik, vilket gör det enklare än någonsin för varumärken att samarbeta.