I dagens poddavsnitt av Framtidsbolagen pratas det bland annat om SEO optimering, hur ditt företag blir förstahandsvalet på Google och mycket mer. Jorge vann nyligen årets marknadsförare och har ett gediget track record under sitt bälte. Han har bland annat tagit företaget ABS wheels hemsida från 400 besökare i månaden till 250 tusen besökare i månaden. Allt detta och mycket mer pratas det om i detta avsnitt med SEO gurun Jorge Castro.

Jorge drivs av resultat. Han gillar kombinationen av gerillamarknadsföring med digitala marknadsföringsaktiviteter för att verkligen nå långt med budskapet. Samt rekommenderar Jorge att all marknadsföring följs upp med statistik.

SEO är en förkortning som står för Search Engine Optimization. Syftet är att få Google att visa det bästa sökresultatet för användarna och att öka tillväxten kring företagens digitala satsningar. Framgångsrik SEO utvecklas hela tiden och handlar inte om att lura och manipulera Google utan att presentera det bästa innehållet för användarna.

Lyssna på avsnittet för att få en djupare inblick i denna typ av optimering som blivit allt mer viktig under senaste åren.

Finns där poddar finns.