Sensec Gruppen tecknar avtal med norska Rapp Bomek med uppdrag att sälja, marknadsföra och utföra service på deras unika produkter, över hela Norden. Det framgår av ett pressmeddelande.

Rapp Bomek är verksamma inom säkerhetsbranschen med egen produktion av specialdörrar med högsta skyddsklass. Rapp Bomek tillverkar även skydd för fönster, väggar, galler och andra fysiska barriärer.
Sensec kommer tillsammans med Rapp Bomek att kunna erbjuda marknaden produkter som tillverkas, säljs, marknadsförs och servas i Norden. Intressanta marknader är de idag redan befintliga kunderna inom Sensec Gruppen, dessutom finns några pågående mycket spännande skyddsobjekt utanför Sveriges gränser.

“Vi har sökt efter en samarbetspartner som kan förstärka vår produktportfölj, speciellt på skyddsdörrar. Detta samarbete kommer även att passa perfekt in i våra expansionsplaner, då vi har för avsikt sträcka oss ut över hela Norden”, säger Michael Pettersson, koncern VD Sensec Gruppen.

Kurt Kristoffersen, Koncern VD Rapp Bomek håller med. “Med Sensec som partner för säljkontoren kommer vi att stärka vårt varumärke och skapa förutsättningar för många fina affärer framöver. Vi har behov av en stark försäljningsorganisation och med Sensecs expertis kommer vi kunna förse våra kunder med ännu bättre lösningar. Vi ser fram emot ett samarbete som kommer vara mycket givande för båda företagen och för våra kunder”.

Aktien stiger i förmiddagens handel på pressmeddelandet.