Scrive revolutionerar e-signaturbranschen genom att göra det enklare och säkrare att hantera juridiska avtal. Efter att ha kombinerat molnbaserade dokument med flera lager av auktorisering och säkerhet kan Scrive nu erbjuda en helt digital signaturprocess, vilket ersätter behovet av att skriva ut, underteckna och skicka papper med posten.

Men Scrive slutar inte där, utan expanderar sitt erbjudande till att inkludera betalningsavtal för autogiro. Genom att erbjuda en självständig checkout-lösning för prenumerationsbetalningar förenklar Scrive processen för både företag och konsumenter.

Men det stannar inte där. Scrive har även integrerat kontoinformationstjänster baserade på open banking-teknik, som utvecklats av Finshark – en av de ledande aktörerna inom open banking i Skandinavien. Open banking möjliggör att icke-finansiella företag som Scrive kan använda bankdata för att förbättra sina tjänster. I det här fallet kan användare av Scrives tjänster nu enkelt initiera en månadsbetalning genom att välja önskat bankkonto, istället för att manuellt mata in bankkontonummer. Detta minimerar risken för manuella fel eller bedrägerier och ökar säkerheten för både företag och konsumenter.

Samarbetet mellan Scrive och Finshark markerar en viktig expansion av Scrives erbjudande. Integrationen av öppna banktjänster kommer att förbättra kundupplevelsen, höja konverteringsfrekvensen, minska administrativa omkostnader och förbättra datakvaliteten. Scrives vd Viktor Wrede är övertygad om att integrationen av kontoinformationstjänster kommer att göra Scrives tjänster ännu enklare och säkrare att använda.

Scrive kommer att lansera integrationen i februari 2023 och den kommer att vara tillgänglig för kunder som använder Scrive för att sätta upp autogiro.