Finanstid har passat på att intervjua bolagets produktionschef Patrik Lindvall innan lanseringen av den nya studion.

StudioS19, en ledande aktör inom videoproduktion och digitala möten, tar nu sitt erbjudande till en ny nivå. Med tusentals produktionsuppdrag i bagaget introducerar de innovativa lösningar som transformerar allt från digitala möten till storskaliga företagsevent.

Mobila lösningar och digitala möten
Oavsett om du har en konferens, konsert eller ett seminarium på gång kan StudioS19 ta sin mobila studio direkt till dig. Med en komplett service lyfter de ditt digitala möte till att likna en professionell tv-produktion, allt producerat från deras state-of-the-art kontrollrum.

Patrik, hur flexibla är era mobila lösningar för kunder med olika behov?
“Vår mobila studio är extremt flexibel. Vi kan anpassa oss efter kundens unika behov och förutsättningar, från mindre webbinarier till storskaliga företagsevent.”

Som också tillägger:

”Vi förstår att den digitala världen är i ständig förändring. Det är viktigt att företag och organisationer kan anpassa sig snabbt. Med vår mobila studio och tekniskt avancerade faciliteter kan vi ta din produktion vart du vill, när du vill.”

Studion finns i hjärtat av Södermalm
För de som föredrar en fast plats erbjuder StudioS19 en fullt möblerad och tekniskt utrustad TV-studio i hjärtat av Stockholm, på Södermalm. Här kan kunder spela in eller livesända allt från företagsevent till egna talkshows. 

Kan du berätta mer om teknologin bakom er studio på Södermalm?
“Vi har investerat i den senaste teknologin för att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Vår studio är utrustad med högkvalitativ kamera- och ljusutrustning, samt avancerade ljudsystem.”

Inget överraskande
“För de allra flesta produktioner kan vi ge dig en fast offert, så att du slipper tråkiga överraskningar. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga i hela processen, från första idé till färdig produktion,” fortsätter Lindvall.

Hur arbetar ni med transparens i kostnadsstrukturen?
“Transparens är nyckeln för oss. Vi erbjuder en fast offert i de flesta fall och går igenom alla kostnader detaljerat med kunden innan vi påbörjar produktionen.”

StudioS19 tar också sitt samhällsansvar på allvar. De stödjer aktivt flera organisationer som driver samhällsnyttig verksamhet och sponsrar deras användning av StudioS19:s tjänster, helt eller delvis.

Vilka typer av samhällsnyttiga projekt stöder ni?
Patrik Lindvall: “Vi stödjer en rad olika initiativ, från utbildningsprojekt till miljöinitiativ. Vårt mål är att göra en positiv inverkan på samhället genom att erbjuda vår expertis och resurser.”

7 sätt bolag kan öka försäljningen med hjälp av video enligt expertena från StudioS19

  • Ökad Engagemang: Videoinnehåll genererar ofta högre engagemang, vilket kan leda till högre konverteringsgrad och därmed ökad försäljning.
  • Viral Spridning: Videor delas ofta mer än andra innehållstyper på sociala medier, vilket ökar varumärkeskännedomen och kan attrahera nya kunder.
  • Produktförklaringar: Klara och informativa videor som beskriver en produkt eller tjänst kan minska kunders osäkerhet och tveksamhet, vilket leder till ökad försäljning.
  • Kundsupport: Videor som besvarar vanliga frågor eller löser problem kan minska belastningen på kundservice och öka kundnöjdheten.
  • Utbildning och Onboarding: Användning av video för att utbilda nya anställda eller informera om nya produkter kan minska kostnaderna och öka effektiviteten.
  • Internt Kommunikationsstöd: Videomeddelanden från ledningen kan vara ett effektivt sätt att snabbt och tydligt kommunicera viktig information, vilket kan leda till ökad produktivitet.
  • E-handel: Produktvideor på en e-handelsplats kan ge kunderna en bättre förståelse för produkten, öka konverteringsgraden och minska antalet returer.