Quickbit lanserar nu Quickbit App på den norska marknaden och möjliggör för norska konsumenter att köpa, växla, skicka och ta emot kryptovaluta på några sekunder. Det framgår av ett pressmeddelande.

I augusti gjordes Quickbit App tillgänglig för den breda allmänheten på den svenska marknaden. Nu lanseras Quickbit App även för konsumenter på den norska marknaden. Med norskt BankID kan norska konsumenter ladda ned appen och påbörja användandet av kryptovalutor med en gång. Quickbit App blir i samband med detta tillgänglig i både App Store och Play Store i Norge och stödjer kryptovalutorna Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin och Ethereum.

Lanseringen av Quickbit App på den norska marknaden utgör fortsättningen på Quickbits resa att förenkla användningen av kryptovaluta i vardagen för människor runt om i världen.

Funktionerna i appen inkluderar köp, växling samt möjligheten att kunna skicka och ta emot kryptovalutor. Quickbit planerar att kontinuerligt uppdatera appen genom att utveckla funktioner och lösningar med hjälp av feedback från användarna. Kommande steg är att erbjuda säljfunktionen genom att addera EUR-konton även för norska användare.

”Att nu ta första steget mot en internationalisering av vårt konsumenterbjudande ser vi som ett viktigt delmål. I och med detta kan vi fortsätta bredda vårt erbjudande och nå ut till fler kryptointresserade konsumenter med våra produkter. Vi kommer fortsättningsvis jobba hårt för att ta vårt erbjudande vidare till nya marknader och addera fler nyttiga funktioner till våra befintliga och kommande användare”, säger Hammad Abuiseifan, VD Quickbit.