SaaS bolaget Qualifier har sedan starten 2018 gått med 1000% tillväxt. Från en omsättning 2018 på 2,8 miljoner, visar senaste rapporten en omsättning 2020 på 20,5 miljoner.

Tillsammans med sina kunder växer dem inom en spännande tillväxtmarknad inom AI och automatisering. Med deras plattform kan företag automatisera säljprocessen och i princip ersätta en säljares arbete.

När pandemin tvingade många företag att gå ner i både timmar och personalstyrka så var Qualifier en lönsam lösning. Genom att anställa en säljbot som jobbar på heltid utan att påverkas av omständigheterna kunde man därmed fortsätta hålla igång en frekvent försäljning, vilket gjorde att Qualifier dubbla sin omsättning 2020.

Qualifiers VD, Kim Schiöld om tillväxten: “Vi är verkligen i en spännande fas just nu, och det känns så bra att vår lösning kan hjälpa våra kunder och svenskt näringsliv på så många plan i detta läge som vi befinner oss i just nu. Nu är vi redo att ta ett ännu större kliv globalt och expandera ännu mer, och det roligast med allt är att vi är precis i starten av en häftig resa som vi vill fortsätta att göra tillsammans med våra kunder och medarbetare”.

Idag har Qualifier över 500 kunder runt om i Europa, där stort fokus har legat på Norden och Benelux länderna senaste åren. Med en tjänst som löser en utmaning som många företag i hela världen har oavsett bransch, så ser bolaget positivt på att kunna växa och ta en ledande position på marknaden internationellt. Säljer man en produkt/tjänst inom B2B och jobbar med nykundsförsäljning så är Qualifier en lösning som ger värde.