Mobilspelsutvecklaren och publicisten Qiiwi Games och den ledande oberoende distributören All3Media International tillkännager idag starten av mjuklanseringen av det nya mobilspelet Kitchen Nightmares: Match & Renovate, baserat på den ikoniska amerikanska realityseriens format. Spelet kommer inledningsvis att lanseras i Australien, Nya Zealand, Cypern och Sverige och vara tillgängligt på Android och iOS-enheter med en planerad utvidgad lansering senare i år.

Det framgår av ett pressmeddelande. Qiiwi Games ingår i Finanstids koncept ”Veckans Aktie”. 

Om Kitchen Nightmares:

Kitchen Nightmares är en amerikansk realityserie där en kock är inbjuden av ägarna till en restaurang med målsättningen att förvandla den från att vara en katastrof till en lönsam och fungerande verksamhet.

Ursprungsserien sändes i sex säsonger på Channel 4 i Storbritannien och har sålts till USA, Japan, Australien, Brasilien samt till merparten av länderna i Europa varav några är Nederländerna, Polen, Spanien, Tyskland och Portugal. Den amerikanska versionen sändes i sju säsonger på FOX och har sålts till bland annat Spanien, Sydkorea, Mexiko, Kanada och Frankrike. Formatet har producerats i hela 25 landsversioner och totalt 1 500 avsnitt fördelat över mer än 100 säsonger.