I december 2022 meddelades det att PION Group har påbörjat rekryteringen av en CFO för sin koncern. Nu har rekryteringsprocessen avslutats, och de har valt att anställa Christine Kjellvard till rollen. Christine Kjellvard har en omfattande erfarenhet inom kompetensbranschen och har framgångsrikt arbetat med affärs- och processutveckling i olika befattningar.

Mats Kullenberg, tillförordnad VD och koncernchef för PION Group, uttrycker sin glädje över att välkomna Christine till företaget och avslöjar att hon kommer att påbörja sitt arbete den 1 oktober. Hennes huvudfokus kommer att ligga på att möjliggöra ytterligare tillväxt genom affärs- och processutveckling, integration av förvärv och effektivisering samt kostnadskontroll.

Christine Kjellvard, som tidigare har erfarenhet från företag som Fujitsu, Assa Abloy, Telenor och SQS Group, har också varit delaktig i SQS:s övergång till den globala koncernen Expleo som Nordic Financial Director för Sverige, Norge och Finland. Expleo är en koncern med verksamhet i 30 länder och en årlig omsättning på cirka 15 miljarder SEK.

Christine ser fram emot sin nya utmaning på PION Group och vill skapa en tillväxtorienterad miljö som stöder medarbetare, kunder och företaget som helhet. Hon kommer att fokusera på att förbättra strukturer, system, rutiner och processer för att effektivt förbereda företaget för framtida tillväxt och skapa mervärde både internt och externt. Målet är att leverera högsta kvalitet till PION Groups kunder och möta de höga kraven på ett stabilt strukturkapital som samverkar med det värdefulla humankapitalet, vilket inkluderar företagets fantastiska medarbetare. Christine är övertygad om att tillsammans kommer detta att leda till effektiva resultat.

PION Group arbetar för att maximera människors och företags prestation genom kompetens, teknik och strategi. Som en av Sveriges största aktörer inom kompetensbranschen har PION Group en årlig omsättning på över 2 miljarder SEK. Kompetensbranschen som helhet omsätter årligen cirka 50 miljarder kronor i Sverige enligt branschorganisationen Kompetensföretagen. Under 2022 behandlades över 200 000 individer av branschens företag, vilket innebar en ökning med 10% jämfört med 2021.