Det Göteborgs-baserade PropTech-bolaget Parakey och den Karlstad-baserade innovativa låstillverkaren SAFETRON har tillsammans något helt nytt, utmanande och revolutionerande på gång! Tillsammans bjuder bolagen in till produktlansering på säkerhetsmässan SKYDD den 25 oktober.

“Vi vill bredda och samtidigt utmana marknaden genom att ta vårt erbjudande till nästa nivå! Med innovativa, kvalitetssäkra och av marknaden mycket uppskattade produkter är SAFETRON en perfekt partner till Parakey i utvecklingen av denna unika produkt. Vi längtar enormt efter att lansera och visa upp produkten samt berätta mer om vårt samarbete med SAFETRON för säkerhetsbranschen på SKYDD”, säger Parakeys VD Jonas Arvidsson.

Mobil access är ett segment som just nu växer exponentiellt och som vi är helt säkra på kommer utgöra en stor del av passagekontrollen i framtidens fastigheter. Vi är därför stolta att kunna presentera detta samarbete med Parakey som är marknadens största aktör inom området. Genom detta samarbete framtidssäkrar vi vårt utbud och möter nuvarande och kommande accessbehov”, säger Adam Klingberg, försäljningsansvarig på SAFETRON.

Nordens ledande leverantör av mobil access, Parakey, och SAFETRON som är en av marknadens ledande tillverkare av elektroniska lås för den Skandinaviska marknaden, har arbetat tillsammans och utvecklat en helt unik produkt som presenteras under första dagen på säkerhetsmässan SKYDD, den 25 oktober.