Observit inleder strategiskt partnerskap med baltiska SW Baltics

Observit meddelar att de har ingått ett spännande samarbetsavtal med SW Baltics för att främja sin närvaro på den baltiska marknaden. Genom detta partnerskap blir SW Baltics auktoriserad återförsäljare av Observits produkter och tjänster i Estland, Lettland och Litauen. Detta strategiska steg förväntas öppna nya möjligheter för Observit att expandera geografiskt och möta den växande efterfrågan i de baltiska länderna, vilket i sin tur bidrar till en skalbar tillväxt för företaget.

Observits VD, Björn Callenfors, uttrycker sin entusiasm för partnerskapet och ser fram emot att samarbeta med SW Baltics. ”Vi ser att utvecklingen inom kollektivtrafiken går snabbt i de baltiska länderna. Observit behöver en stark lokal partner för att kunna bearbeta dessa marknader. SW Baltics är perfekta för detta med en stark teknisk bakgrund.”

SW Baltics, med sin omfattande expertis och tekniska kunnande, kommer att spela en nyckelroll som återförsäljare av Observits Saas-tjänster (Software as a Service) i regionen. Genom att erbjuda Observits banbrytande lösningar till sina kunder kommer SW Baltics att bidra till att utöka marknaden för videoövervakningsprodukter och -tjänster i Estland, Lettland och Litauen. Med över 17 000 bussar som kör i dessa länder och varje buss utrustad med mellan 4-8 kameror, finns det en betydande potential för tillväxt och implementering av Observits innovativa system.

Partnerskapet syftar till att bygga en stark och ömsesidigt fördelaktig relation mellan de två företagen. Genom att kombinera sina resurser och expertis kommer de gemensamt att sträva efter att erbjuda enastående produkter och kundservice till sina kunder. Genom att förstå kundernas behov och utmaningar inom kollektivtrafiken i de baltiska länderna kommer de att kunna leverera skräddarsydda och pålitliga lösningar som möter de högsta kraven på säkerhet och effektivitet.

Observit och SW Baltics ser fram emot en spännande framtid, där detta partnerskap kommer att stärka deras positioner på den baltiska marknaden och möjliggöra en ökad närvaro inom videoövervakningsindustrin. Genom att fortsätta driva innovation och samarbete strävar de efter att skapa ett långvarigt samarbete som kommer att gynna både företag och deras kunder i regionen. Med ögonen på framtiden är detta partnerskap ett steg mot att forma en säkrare och mer tekniskt avancerad kollektivtrafikmiljö i Estland, Lettland och Litauen.