By Mates AB, gamingbolaget med fokus på ett bättre online beteende, har i dagarna offentliggjort det nya partnerskapet med Overwolf, världens ledande ramverk för spelapplikationer och moddar.

Samarbetet med Overwolf ger By Mates AB möjligheten att ytterligare utveckla plattformen Mates.GG för att skapa en spetsigare och mer belönande spelupplevelse för sina drygt 39,000 användare. Genom partnerskapet har By Mates utökade möjligheter att dela och monetärisera på fler spel, både stora och små, samt nya verktyg för att själva skapa och utveckla en spelapplikation som kan följa statistik, fånga speldata och mycket mer.

För By Mates användare innebär detta en förbättrad upplevelse när de interagerar med plattformen Mates.GG, i och med att de kan erbjudas nya typer av utmaningar i olika populära spel, ”challenges”, som är en betydande och central del av plattformens koncept. För annonsörer innebär det en ny flora av möjligheter att synas och interagera med medlemmar.

”Detta är en mycket spännande integration som öppnar upp för helt nya sätt att interagera med våra medlemmar samtidigt som det ger annonskunderna ny kraft”, säger Andreas Bengtsson, VD på By Mates AB.

Tidigare har Finanstid skrivit om ett annat betydande samarbetsavtal som By Mates ingick i tidigare under sommaren. Läs om den nyheten här!