Ett av Sveriges mest framstående företag inom e-signaturer och eID-lösningar, Scrive, meddelar idag en viktig förändring i sin ledning. Mads Rebsdorf tar över rollen som VD från den tidigare VD:n och grundaren Viktor Wrede. Wrede kommer nu att axla rollen som strategichef för företaget.

Under Viktor Wredes ledning har Scrive vuxit och utvecklats från att vara ett nystartat företag till att bli ett växande företag med en arbetsstyrka på över 200 medarbetare. Scrive har etablerat sig som en europeisk ledare inom sin bransch och har samarbetat med företag som Volkswagen, Nordnet, Hertz och Telenor. Företaget har alltid prioriterat kvalitet och kundnöjdhet, vilket har bidragit till dess framgång.

Patrick Svensk, styrelseordförande på Scrive, kommenterar förändringen: “Med Mads och Viktor i sina nya roller har vi en stark och kompetent organisation för att kunna förverkliga möjligheterna som ligger framför oss. Scrive är nu redo att fortsätta sin resa och ta en ännu större del av den europeiska marknaden inom sin bransch.”

Mads Rebsdorf, som tar över som VD, har en imponerande bakgrund inom företagsledning. Tidigare har han innehaft rollen som intäktschef på Kahoot!, där han spelade en avgörande roll i att driva global utveckling och tillväxt för företaget. Dessförinnan tillbringade Mads nästan ett decennium på Visma, där han framgångsrikt ökade Vismas närvaro i Danmark.

Mads Rebsdorf ser fram emot sin nya roll på Scrive och säger: “Jag är hedrad över att börja på Scrive och ser fram emot att arbeta tillsammans med ett så talangfullt och engagerat team med så många möjligheter framöver. Scrives framgångar är imponerande, och jag är glad att Viktor fortsätter att vara en del av resan att driva viktiga strategiska initiativ och kundrelationer.”

Med den här förändringen i ledningen fortsätter Scrive sin resa mot att bli en ännu starkare aktör på den europeiska marknaden för e-signaturer och eID-lösningar. Vi ser fram emot att följa företagets framsteg under den nya ledningen och önskar både Mads Rebsdorf och Viktor Wrede stort lycka till i deras nya roller.