fbpx
0.9 C
Stockholm
måndag, januari 24, 2022
Hem Karriär Nutanix utser Adam Tarbox till ny kanalförsäljningschef för EMEA-regionen

Nutanix utser Adam Tarbox till ny kanalförsäljningschef för EMEA-regionen

Hybridmolnleverantören Nutanix har anställt Adam Tarbox som kanalförsäljningschef för EMEA-regionen (Vice President for EMEA Channel Sales). Rekryteringen är ett led i Nutanix fortsatta tillväxt och företagets fokus på att stödja sina partners och kunder.
Adam Tarbox kommer i sitt nya uppdrag dra nytta av sin omfattande branscherfarenhet och spela en strategisk roll för att stödja Nutanix expansion i regionen. Han kommer att ha det övergripande ansvaret för Nutanix strategier för marknadsföring med återförsäljare, distributörer, OEM-plattformspartners, systemintegratörer och teknikpartners i EMEA-regionen och därmed vara nyckeln till att driva den fortsatta tillväxten och framgången för företagets kanal- och alliansekosystem.
– Partners kommer att fortsätta att vara en integrerad del av vår framgång, och jag inspireras av passionen och drivkraften hos Nutanix kanalteam. Mitt engagemang är att lyssna, lära och leda genom våra partners så att de kan fortsätta leverera affärsresultat, smarta lösningar och en digital kundupplevelse. Jag ser fram emot att bygga vidare på våra djupa relationer med partners för att nå nästa nivå av ömsesidig tillväxt, säger Adam Tarbox.

Om skribenten

Mattias Ahlberg
Mattias har en bakgrund inom finans - och företagstjänster och är för tillfället aktiv i finansföretaget Capeum som erbjuder tjänster inom Corporate Services. Har du några frågor till Mattias eller är intresserad av framtida samarbeten är du mer än välkommen att höra av dig!

PRESSMEDDELANDE

- Advertisment -