Levler, en framstående aktör inom finansiella tjänster, har expanderat sin verksamhet till Nasdaq First North. Denna utveckling följer efter en framgångsrik lansering av aktiehandel på Nasdaq Stockholm under sommaren.

Levler, känd för sin innovativa sparplattform, debuterade våren 2022 med ett utbud av över 2000 fonder, alla erbjudna med en attraktiv 25 % rabatt på förvaltningsavgiften. I juni 2023 tog företaget ett betydelsefullt steg genom att introducera aktiehandel på Nasdaq Stockholm, och nu utökas deras tjänster till Nasdaq First North, där omkring 500 tillväxtbolag är noterade.

Louise Hagsten, VD för Levler, uttrycker entusiasm över denna expansion: “Efter vår framgångsrika lansering av aktiehandel i somras har vi sett ett växande intresse för Levler. Våra kunder har efterfrågat handel på Nasdaq First North, och vi är glada över att nu kunna erbjuda detta och därmed bredda vårt sortiment.”

Som en del av lanseringen erbjuder Levler courtagefri aktiehandel på alla listor fram till 31 mars 2025. Efter detta kommer Levlers priser att vara 25 % lägre än hos traditionella nätmäklare, vilket framgår av den fullständiga prislistan tillgänglig på bolagets hemsida.

VD Hagsten fortsätter: “Vi har stora ambitioner för framtiden och planerar att införa nya produkter och marknader. Genom ständig utveckling av vår plattform och fokus på både prisvärdhet och användarvänlighet, siktar vi på att fortsätta vår tillväxt och locka både nya och erfarna fond- och aktiesparare. Med ett växande sparintresse i Sverige ser vi stor potential och nyfikenhet för en aktör som Levler.”

Levler erbjuder en app för både iPhone och Android, samt möjligheten att handla aktier och fonder via deras webbplats, levler.se. Med denna nya milstolpe är Levler väl positionerat för att stärka sin närvaro på den svenska finansmarknaden och möta de ökande behoven hos moderna investerare.