Northmill ansluter sig till Swish – Blir en viktig del av fintech-bolagets framtida SME-erbjudande

Fintech-bolaget Northmill, som har visionen att förbättra privatpersoners och företagares ekonomi, ansluter sig till Swish. Northmills över 2 500 företagskunder kommer att få möjlighet att ta del av Northmills Swish-lösningar. Det blir också en viktig del i fintech-bolagets målsättning att skapa ett ekosystem av olika typer av banktjänster.

Tord Topsholm, VD på Northmill kommenterar
– Det är oerhört kul att bli en del av den exklusiva skara svenska banker som är anslutna till Swish. Vi har som ambition att skapa ett fullständigt bankerbjudande, inklusive kassasystem, finansiering och betallösningar, för alla småföretagare i Norden. Som Sveriges mest älskade digitala konsumentbank ser vi stor potential att med samma teknikdrivna, men väldigt personliga och tillgängliga service, hjälpa småföretagarna växa sin affär och minska sin administration. Swish blir en viktig pusselbit för oss och vi ser fram emot att kunna presentera ett av marknadens bästa erbjudande för SME:s under 2023.

Urban Höglund, VD på Swish kommenterar
– Vi är väldigt glada att kunna välkomna Northmill som senaste bank att ansluta sig till Swish. Idag har vi 8 miljoner användare i Sverige och vi växer kraftigt som betalsätt i handeln. Att vi fortsätter attrahera banker till att ansluta sig till oss är ett styrkebesked och ger oss självförtroende att vi fortsätter göra rätt saker.