Det finska företaget Nordhealth, ledande inom molnbaserade mjukvarulösningar för veterinärer och terapeuter, har ingått ett samarbetsavtal med Nets för tillhandahållande av integrerade betallösningar i Norden. Avtalet kan öka flexibiliteten för de omkring 5 800 kliniker i Norden som är kunder till Nordhealth, vilka får bättre stöd över alla betalkanaler – både när de ska ta emot fysiska betalningar på klinikerna, betalningar på nätet eller via mobilen.

– Vi strävar efter att leverera en användarvänlig, enkel och integrerad betallösning till våra kunder, som också kan skalas upp i takt med vår europeiska tillväxt. Vi förväntar oss att samarbetet med Nets kommer ge våra kunder en bättre övergripande betallösning som uppfyller högsta krav på säkerhet och tillgänglighet, och som kommer bidra till att öka vår totala betalningsvolym, säger Charles MacBain, vd för Nordhealth.

– Vi ser fram emot samarbetet och att i större utsträckning stötta internationella leverantörer av molnbaserade mjukvarulösningar inom olika branscher, och därmed bidra till att förenkla betalupplevelsen för slutkunderna. Förutom att tillhandahålla integrerade betallösningar till klinikerna som Nordhealth samarbetar med, vill vi också ge dem tillgång till en bättre databas som gör det möjligt att ytterligare effektivisera kundnära tjänster, säger Lars Volker Hansen, ansvarig för Partnerförsäljning i Norden på Nets.