Nordic Outdoor Adventures är bolaget som går i bräschen för att transformera friluftsbranschen med den nya plattformen NOA som låter personer med ett intresse för friluftsliv inspireras i upptäckandet av nya destinationer, aktiviteter, evenemang och äventyr runt om i Sverige. Nu tillträder Carl-Viggo Östlund med gedigen erfarenhet från att driva tillväxtbolag som delägare och styrelseordförande.

Det är verkligen positivt att Carl-Viggo tror på NOAs affärskoncept och team samt vill satsa på vår verksamhet. Förutom att vi får ökat engagemang och räckvidd i vår kapitalanskaffning så tillför han värdefull strategisk kompetens för vår fortsatta tillväxtresa, säger NOAs VD Michael Malmborg.

Carl-Viggo som kliver in i bolaget med erfarenhet från såväl storbolag som tillväxtbolag i både operativa roller samt styrelseuppdrag ser stor potential i NOA:

Jag är mycket glad över att ha fått möjligheten att vara med på NOAs fortsatta resa. Potentialen för NOA är enorm, friluftsliv har ju alltid funnits där som en del av våra liv, men vad vi nu ser runt om i världen är ett kraftigt växande intresse för att på olika sätt komma ut i den underbara natur som finns runt omkring oss. Jag tror att vi bara sett början på detta. NOA skall underlätta och stimulera till att ta vara på dessa naturens möjligheter, berättar Carl-Viggo.