Nextory, en av de ledande streamingtjänsterna för böcker i Norden, har nu inlett ett spännande partnerskap med det välkända flygbolaget Norwegian. Det nya samarbetet kommer att gälla i Sverige, Danmark, Norge och Finland och har som mål att erbjuda Norwegians medlemmar tillgång till Nextorys imponerande utbud av böcker och magasin.

Partnerskapet mellan Nextory och Norwegian lanserades i maj och planeras vara en långsiktig satsning. Samarbetet är utformat för att förbättra resenärernas upplevelse och göra det enklare för dem att hitta spännande underhållning under resor och semestrar. Genom att ge resenärer möjlighet att få tillgång till hundratusentals ljudböcker, e-böcker och digitala magasin direkt på sina mobiler eller surfplattor, strävar de efter att göra resan både roligare och mer givande.

En extra fördel för Norwegian-medlemmar är att de kommer att kunna tjäna CashPoints genom att antingen prova på eller prenumerera på Nextory. Detta gör det ännu mer lockande för resenärer att ta del av Nextorys tjänster och samtidigt dra nytta av förmånerna som Norwegian erbjuder.

Olivia Furhammar, Partnership Manager på Nextory, uttrycker sin entusiasm över samarbetet och betonar att sommaren är den perfekta tiden för att starta läsningen och lyssnandet på nya berättelser. Hon är övertygad om att partnerskapet med Norwegian kommer att ge resenärer möjlighet att enkelt hitta sin nästa favoritbok och förhoppningsvis inspirera ännu fler människor att utforska den magiska värld som böcker kan erbjuda.

För de som ännu inte är medlemmar hos Nextory erbjuds en förmånlig start. Varje ny prenumerant får möjlighet att läsa och lyssna gratis i 60 dagar. Dessutom erhåller de 75 CashPoints hos Norwegian. För de som redan är prenumeranter hos Nextory finns möjligheten att registrera sitt Reward-nummer för att löpande samla CashPoints.

Det är tydligt att Nextory och Norwegian satsar på att erbjuda sina kunder en förstklassig och mångsidig underhållningsupplevelse. Genom detta samarbete får resenärerna inte bara möjlighet att njuta av en fantastisk bok eller ett spännande magasin under sina resor, utan de kan även dra nytta av de extra förmånerna som erbjuds. Förhoppningsvis kommer detta partnerskap att inspirera ännu fler människor att upptäcka fördelarna med att förlora sig i en berättelse, oavsett om det är på väg till soliga stränder eller under en hektisk affärsresa.