Svea Tech Talent program är ett nytt spännande samarbete och gemensamt initiativ mellan Nexer Tech Talent och Svea Bank. 


Det årslånga programmet startar i augusti 2022 och syftet är att utveckla deltagarna med hjälp av olika tekniska utbildningar och värdefull coachning. På så sätt får deltagarna en effektiv övergång från studier till arbetsliv och en möjlighet att komma in i sin roll på bästa möjliga sätt.

– Nu drar vi i gång den första omgången av Svea Tech Talent! Det ska bli spännande att följa våra talanger under programmets gång och ge dem en bra start på deras fortsatta yrkesliv. De kommer att tillskansa sig en bra bredd kompetensmässigt och i gengäld hoppas vi på att de bidrar med den yngre generationens tankar kring hur framtidens finansiella tjänster ska byggas säger Tobias Wallin, IT Development Manager på Svea Bank.

– Vi är väldigt glada och stolta över förtroendet och att tillsammans med Svea Bank starta programmet och bidra i talangerna utveckling. Programmet består av sju deltagare med kompetenser inom bl.a. Android, IOS, .NET och som kommer att jobba med nya tekniker hos Svea Bank och bli blivande stjärnor säger Daniel Gyllensparre, Business Unit Manager på Nexer Tech Talent.