Behovet av IT drift, infrastruktur- och supporttekniker är fortsatt stort och bedöms så vara även framåt. Digitaliseringens innovationsmöjligheter bygger på kompetens inom IT och Tech där tjänster och kunskaper kring en fungerande IT-miljö, både på klient- och servernivå, är avgörande.

Nexer Infrastructure som sedan tidigare finns i Göteborg och Stockholm har framgångsrikt etablerat sig på marknaden för onsite IT drift, infrastruktur- och supporttekniker. För att möta den stora efterfrågan expanderar nu verksamheten till Malmö där en ny verksamhetschef, Jakob Johansson, har rekryterats.

-Det är med stor glädje och stolthet som vi välkomnar Jakob som ansvarig för vår verksamhet i Malmö. Jakobs erfarenhet, kompetens och personlighet blir en stor tillgång för hela bolaget. Nexer Infrastructure är ett starkt komplement till Nexers övriga tjänsteutbud och vi är extra glada över denna expansion i Malmö då vi under en längre tid sett ett stort behov av drift- och supportkonsulter hos våra kunder, säger Jenny Sander, VD på Nexer Infrastructure.

Jakob Johansson blir Business Unit Manager i Malmö och kommer hjälpa kunder i syd med tjänster inom onsite IT drift- och supportfunktioner. Jakob kommer under uppstartsfasen ansvara för både försäljning och rekrytering.

Jakob kommer närmast från Bravura Sverige i rollen som Key Account Manager och har över 8 års erfarenhet inom sälj och kundansvar. Han har även erfarenhet som konsultchef.

-Det känns väldigt roligt att bli en del av Nexer koncernen som genomsyras av entreprenörskap och öppenhet med ambitiösa och professionella kollegor. Visionen om att bidra till en bättre framtid och värderingarna med passion och execution passar mig väldigt bra. Vidare så är det en stor ära att sätta Nexer Infrastructure på Malmökartan, avslutar Jakob Johansson.

Nexer Infrastructure hette tidigare Sigma IT Tech och startade i januari 2018 och har idag närmare 140 anställda i Göteborg och Stockholm.