Stockholm, 25 mars 2021 – Neato Robotics, ledande tillverkare av intelligenta robotdammsugare för hemmet, lanserar idag Neato D8 som är den första modellen i den nya premiumserien.
Neato D8, som lanseras i rätt tid inför vårstädningen, kännetecknas av förstklassig design och högsta kvalitet avseende teknik och användarupplevelse. Med en batteritid på upp till 100 minuter och ett högpresterande filter som fångar upp till 99 % av allergener och dammpartiklar, är Neato D8 försedd med ett energisparande eko-läge för den vardagliga dammsugningen och ett turboläge för områden som behöver mer kraftfull rengöring.
Utformad med Neatos och branschens första D-form kommer Neato D8 åt smutsen inne i hörnen och längs väggarna för en mer komplett städning, jämfört med runda robotdammsugare. Den är dessutom utrustad med en bred borste och marknadens största dammbehållare. Neatos intelligenta robotdammsugare använder lasersmart teknik och LIDAR, för att kartlägga och navigera med fullständig precision, även i mörker och under möbler. Den är utrustad med infraröda sensorer som skyddar dammsugaren från att trilla ner från kanter och trappor. Från dag ett kommer din Neato kontinuerligt lära sig att anpassa sig efter hemmets förutsättningar.
Installera din Neato smidigt på några minuter med hjälp bluetooth och appen MyNeato. I appen kan du även skapa no-go-zoner för att bestämma vilka platser som ska städas och vilka som ska undvikas. Detta gör Neato till det självklara valet för städning.