Det innovativa molnkommunikationsföretaget Anywhere365 har beslutat sig för att expandera sin verksamhet till Sverige. Företaget har framgångsrikt utvecklat lösningar som bygger på Microsoft Teams och andra molntjänster från Microsoft för att förbättra kunddialoger i den omnikanala världen. Dessa lösningar, som inkluderar röstsamtal och chattbotar, har redan vunnit stor uppmärksamhet och fått över 2 000 kunder i mer än 60 länder, inklusive flera Fortune 500-företag.

Nu är det svenska marknadens tur att dra nytta av Anywhere365:s innovativa plattform. Företaget har öppnat ett kontor i Stockholm och utsett Magnus Jansson, en erfaren IT-expert, som Nordenchef. Anywhere365 ser stor potential i de nordiska länderna, där användningen av Microsoft Teams redan är hög bland företag. Magnus Jansson, Nordenchef på Anywhere365, förklarar företagets expansionsstrategi och betonar de nordiska ländernas betydelse för fortsatt tillväxt.

”Vi har redan kunder som Volvo och LEGO globalt. De nordiska länderna finns alla i toppskiktet vad gäller användning av Microsoft Teams, vilket är en bra förutsättning för ännu större tillväxt för Anywhere365”, säger Magnus Jansson.

Anywhere365:s plattform är den första molnbaserade kontaktcenterlösningen som är certifierad av Microsoft. Den ger alla Teams-användare möjlighet att delta i kunddialogen oavsett vilken kommunikationskanal som används. En av de mest intressanta funktionerna är möjligheten att integrera artificiell intelligens (AI) i dialogen via Microsoft Teams. Detta öppnar upp för spännande möjligheter att förbättra kundupplevelsen och effektivisera support och interaktion med kunder.

Anywhere365:s etablering på den svenska marknaden är ett stort steg framåt för att främja innovation och utveckling av moderna kommunikationslösningar. Genom att erbjuda en kraftfull och certifierad molnbaserad plattform, öppnar Anywhere365 upp nya möjligheter för svenska företag att optimera sina kundrelationer och förbättra sin konkurrenskraft.