Efter en lyckad börsintroduktion av MilDef går företaget nu in i en ny fas och har beslutat att rekrytera Viveca Johnsson som sin nya CFO. Viveca besitter omfattande erfarenhet både inom finans och industrin. Hon kommer senast från Nederman, ett industriellt företag där hon har varit verksam sedan 2013.

Viveca Johnsson kommer att vara en del av företagets ledningsgrupp och rapportera direkt till VD. Hon kommer att tillträda sin tjänst senast den 18 september 2023. Viveca tar över rollen från Daniel Ljunggren, som har varit företagets CFO sedan 2011. Daniel har nu blivit VD och koncernchef för MilDef.

– Jag är glad att få börja arbeta med Viveca i MilDefs fortsatta expansiva fas. Vivecas erfarenhet och kompetens inom finansfunktionen för börsnoterade bolag samt av affärsutveckling och internationell tillväxt kommer bidra till bolagets fortsatta utveckling. Jag vill hälsa Viveca varmt välkommen till MilDef, säger Daniel Ljunggren, VD och koncernchef för MilDef.

– MilDef är ett intressant och expansivt bolag som varit framgångsrika i att skapa en stark position i en angelägen bransch. Jag ser mycket fram emot att bli en del av MilDef och bidra till fortsatt tillväxt, utveckling och lönsamhet, säger Viveca Johnsson.

Viveca är född 1987 och har en masterexamen i företagsekonomi från Lunds universitet.