Stockholmsbaserade Marlons Måleri & Design AB har på kort tid tredubblat sin omsättning och utnämnts nyligen till UC Guld-företag. Bakom denna snabba expansion står Soran Sallar, en driven projektledare som samlat ihop ett team av passionerade måleriexperter.

– Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och har därför turen att ha ett team av målare som brinner för sitt arbete, säger Soran Sallar, projektledare.

Företaget har inte bara imponerat på kunderna, utan också på branschen i stort. Med en rating på 4.9 av 5 på Reco, en av de högsta i branschen, är det uppenbart att Marlons Måleri sätter kundernas tillfredsställelse i första rummet.

Framåt siktar företaget på att satsa mer på bostadsrättsföreningar, där man tror att det finns stora möjligheter att växa och utveckla verksamheten. Med ett innovativt och nyskapande arbetssätt använder Marlons Måleri aktivt sociala medier för att lära ut och inspirera kunder och andra intresserade.

– Vi vill alltid ligga i framkant av branschen och vara innovativa i vårt arbete. Vi anställer endast experter med kvalificerad yrkesstolthet, vilket kräver b-körkort, belastningsregister, trovärdiga referenser och minst 5 års erfarenhet, säger Soran.

Företaget ser fram emot att fortsätta leverera bra måleriarbeten och växa som företag genom att förbli trogna sina värderingar och sitt passionerade arbetssätt.