PE Teknik & Arkitektur har nyligen meddelat att Marie Kumlin kommer att ansluta till företaget i juni som chefsjurist och en del av dess ledningsgrupp. Med en erfarenhet på över 15 år inom samhällsbyggnadsbranschen, där hon nyligen har varit chefsjurist på Tyréns, kommer Kumlin att ta ansvar för alla juridiska frågor inom PE:s verksamhet.

PE Teknik & Arkitektur är ett konsultföretag inom samhällsbyggnadsbranschen som arbetar med innovativa och hållbara lösningar för att förnya samhället. Genom att anställa Kumlin vill företaget ytterligare förstärka sin kompetens och kapacitet för att leva upp till sina värderingar och visioner.

Marie Kumlin uttrycker sin glädje över att ansluta till PE och att arbeta för ett företag som tar hållbarhetsfrågan på allvar och vill göra skillnad. Hon ser fram emot att lära sig mer av företagets experter och bidra till dess spännande resa.

VD och Koncernchef på PE, Helena Hed, uttrycker också sin entusiasm för att välkomna Kumlin som chefsjurist och betonar hennes gedigna erfarenhet och juridiska kompetens inom samhällsbyggnadsbranschen. Det är klart att företaget har stora förväntningar på Kumlin och tror att hon kommer att vara ett värdefullt tillskott till verksamheten.

PE är ett av Sveriges främsta konsultföretag med fokus på byggnader och deras närmiljö. Som samhällsbyggare skapar PE innovativa och hållbara lösningar som bidrar till att utveckla och förnya samhället. PE finns representerade i hela landet och omsätter årligen cirka en miljard kronor. PE grundades 2006 och är noterat på Nasdaq Stockholm.

Med detta tillskott kommer PE Teknik & Arkitektur att fortsätta att leverera hög kvalitet och hållbara lösningar för att bidra till en bättre framtid för samhället.