Styrelsen för New Bubbleroom Sweden AB har meddelat att Magnus Månsson kommer att ta över rollen som verkställande direktör för företaget. Detta beslut markerar en viktig milstolpe i Bubblerooms utveckling och tillväxtstrategi. Magnus Månsson kommer att officiellt tillträda som verkställande direktör senast den 15 december i år och kommer att efterträda Ville Kangasmuukko-Nordström. Ville Kangasmuukko-Nordström kommer fortsätta på Bubbleroom under sin uppsägningstid fram till den 31 december 2023. Bubbleroom är noterat på Nasdaq First North.

Med en gedigen och framgångsrik karriär inom både sport- och modebranschen tar Magnus Månsson över ledarskapet för Bubbleroom. Han har tidigare tjänstgjort som VD för företag som Tretorn, Craft och New Wave Sport inom sportsektorn, samt som VD för modeföretagen Nelly och Gina Tricot. För närvarande innehar Magnus rollen som VD för Thevea Brands Group och är styrelseordförande för Paul Brunngård samt styrelseledamot i e-handelsplattformsbolaget Norce.

Freddy Sobin, styrelseordförande för Bubbleroom, uttrycker sin entusiasm över tillsättningen av Magnus Månsson som verkställande direktör. “I styrelsen är vi väldigt glada över att få välkomna en så erfaren, drivande och uppskattad ledare som Magnus. Hans imponerande erfarenhet och relevanta kompetens gör oss övertygade om att vi har hittat den rätta personen att leda Bubblerooms fortsatta tillväxtresa och uppnå en sund lönsamhet. Med bolagets pågående modernisering och förändringsarbete ser vi fram emot att kapitalisera på våra investeringar och påskynda framstegen framåt”, säger Freddy Sobin.

Bubbleroom har visat stark tillväxt sedan 2015 och har ökat sin omsättning från 100 MSEK till 439 MSEK. Bolaget tog in tillväxtkapital och noterades på Nasdaq First North Growth Market i november 2021. Därefter har Bubbleroom tagit ytterligare steg genom att för första gången erbjuda sina egendesignade produkter och varumärken utanför Norden, genom samarbete med Zalando. Expansionen har lett till närvaro på 12 olika marknader. De tillförda medlen har också använts för viktiga investeringar, inklusive ett högautomatiserat robotlager från Autostore, en moderniserad e-handelsplattform och en kommande uppgradering av företagets ERP-system – alla åtgärder som stärker bolagets förmåga att skalas upp för framtida tillväxt. Magnus Månsson kliver därför in i företaget vid en spännande tidpunkt då fokus ligger på lönsam tillväxt.

Magnus Månsson delar sin syn på den nya rollen: “Jag är imponerad av Bubblerooms starka utveckling de senaste åren och har hört mycket positivt om den värderingsdrivna kulturen som driver företaget framåt. Med mina tidigare erfarenheter och insikter i modebranschen anser jag att Bubbleroom är ett av de mest väletablerade varumärkena med stor potential. Bolaget är välpositionerat och har genomfört strategiska investeringar för att säkerställa långsiktig lönsamhet och tillväxt. Jag ser fram emot att tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare fortsätta den framgångsrika resan”, säger Magnus Månsson, tillträdande verkställande direktör.

Med utnämningen av Magnus Månsson som ny verkställande direktör ser Bubbleroom fram emot en lovande framtid där företagets starka utveckling, strategiska investeringar och engagerade team kommer att vara nyckelfaktorer för att nå nya höjder inom den snabbt föränderliga modeindustrin.