Handelsbanken och Lexly har inlett ett samarbete med syftet att tillhandahålla moderna juridiska tjänster till kunderna inom banken. Genom detta samarbete får bankens kunder tillgång till juridiska avtal och förmåner från Lexly.

– Vi är stolta över att samarbeta med en av Norges största banker och att kunna erbjuda deras kunder tillgång till juridisk expertis. Sedan 2019 har vi även haft ett mycket bra samarbete i Sverige där vi har hjälpt över 30 000 av Handelsbankens kunder med juridisk rådgivning, säger Nour Younes, Partner Manager på Lexly Norge.

Avtalet med Handelsbanken kommer att ge kunderna möjlighet att använda Lexlys digitala verktyg för att skapa dokument, samt få juridisk rådgivning från erfarna advokater. Erbjudandet inkluderar viktiga dokument såsom samboavtal, framtidsfullmakter, och avtal om bodelning vid separationer, med mera.

– Vårt mål är att vara ledande inom rådgivning, och detta stärker vårt rådgivningserbjudande ytterligare, säger Elisabeth Tham Vince, chef för produkterbjudande och styrning på Handelsbanken Norge.