Storytel utser Kristin Widell till Chief People Officer för Storytel Group. Kristin kommer närmast från AI- och mjukvaruföretaget Peltarion, där hon var Director of People Operations. På Storytel kommer hon att ingå i ledningsgruppen och rapportera till CEO, Johannes Larcher.

– Kristin är en erfaren och inkluderande ledare och skicklig på att utveckla starka företagskulturer, effektiva HR-organisationer och högpresterande team. Jag vill hälsa henne varmt välkommen till Storytel, säger Johannes Larcher, CEO, Storytel.

Kristin Widell har över 15 års chefserfarenhet i strategiska, taktiska och operativa HR-funktioner och har lett digital transformation och innovation i välkända företag som HiQ, SAAB och Tieto. Kristin Widell ansluter till Storytel och företagets ledningsgrupp den 9 januari 2023 i rollen som Chief People Officer för Storytel Group. Hon lämnar därmed Peltarion, där hon var Director of People Operations och medlem av ledningsgruppen.

Jag älskar energin, uppfinningsrikedomen och det härligt smittande engagemanget för användarna, som finns i ambitiösa och framåtlutade techbolag som Storytel. Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Storytels talangfulla team när företaget nu växlar upp för fortsatt lönsam tillväxt driven av attraktiva innehålls- och användarupplevelser, säger Kristin Widell.