Kindred Group plc har nu fått det slutgiltiga godkännandet från New Jersey Division of Gaming Enforcement för sin egenutvecklade spelplattform. Detta är ett viktigt steg i bolagets planer på att erbjuda en mer förbättrad kundupplevelse i Nordamerika, och specifikt i New Jersey. Plattformen väntas gå live i mitten av maj och kommer att ge Unibets kunder i New Jersey en ökad flexibilitet och prestanda genom en bredare uppsättning av analysverktyg och data. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det är särskilt glädjande att Kindred-plattformen också kommer att tillgodose behoven för ansvarsfullt spelande. Detta är en viktig faktor i Kindreds arbete och det är positivt att de tar hänsyn till detta även i Nordamerika.

Henrik Tjärnström, vd och koncernchef för Kindred Group, är nöjd med den nya utvecklingen: ”Jag är mycket glad över att vi nu kan lansera vår egen Kindred-plattform i New Jersey, och jag är oerhört stolt över alla på Kindred som har gjort detta möjligt. Genom att introducera plattformen för våra kunder i New Jersey kommer de att få ta del av samma underhållning och upplevelse som uppskattas av våra kunder i Europa. Vi kan nu äntligen visa upp vår sanna Unibet-produkt.”

Detta är definitivt en spännande utveckling för Kindred och Unibet, och det kommer att bli intressant att se hur plattformen tas emot i New Jersey. Med planer på att fortsätta utrullningen av plattformen med Pennsylvania som nästa delstat, är det uppenbart att Kindred är fast beslutna att erbjuda en mer kvalitativ och skräddarsydd kundupplevelse i Nordamerika.