Ivanti , automatiseringsplattformen som upptäcker, hanterar, säkrar och servar IT-tillgångar från moln till edge, har utsett Jeff Abbott till ny vd som tillträder efter Jim Schaper.

Abbott har mer än 25 års erfarenhet av att arbeta för stora programvaru- och tjänsteföretag, däribland Accenture, Oracle och Infor. I rollen som Ivantis president ansvarade han för produkt- och go-to-market-strategier, inklusive produktutveckling, produktledning, marknadsföring, global försäljning, kundupplevelse och daglig verksamhet. Genom de senaste förvärven, däribland uppköpen av Pulse Secure, MobileIron, Cherwell , och nu senast RiskSense, har Ivanti stärkt företagets lösningar och skapat en helhetssyn på zero trust-säkerhet och IT-arkitektur för att lösa problemen som uppkommer i denna nya arbetsmiljö.

“Jag kom till Ivanti då jag såg en möjlighet att möta IT-avdelningars och anställdas behov genom att stödja framtidens arbete och möjliggöra Everywhere Workplace, säger Abbott. Nu mer än någonsin är användarnas förväntningar höga och det finns ett verkligt hot från cyberattacker, vilket verkligen driver ett allt större behov för våra lösningar. Vårt team gör verkligen skillnad för människor och organisationer runt om i världen. Jag uppskattar att jag har fått arbeta med Jim under många år och jag ser fram emot att både fortsätta partnerskapet med Clearlake, TA och Charlesbank och att välkomna Chris Heim och Dan Mayleben till vår styrelse.”