fbpx
11.1 C
Stockholm
fredag, maj 27, 2022
HemTillväxtIPOInvestmentbolaget med en ljus framtid växlar upp under IPO

Investmentbolaget med en ljus framtid växlar upp under IPO

Investmentbolaget Increasor är i full fart med en IPO inför deras notering i juni 2022 och har tidigare gått ut med att de har flera skarpa förvärv på gång. Det första förvärvet är nu genomfört och förståelsen kring varför Increasor kallas för ett av de mer spännande techbolagen är nu glasklar.

Läs mer om Increasor och deras IPO här

Det skalbara rekryteringsverktyget Simplycruit blir det första förvärvet som Increasor färdigställer mitt under sin IPO. Simplycruit är ett dynamiskt molnbaserat rekryteringsverktyg som förenklar och effektiviserar hela rekryteringsprocessen för både kandidaten och rekryteraren. Genom sin smarta och automatiserade “intervju-on-demand”-plattform med video-, röst- och textförinställda intervjualternativ sticker plattformen verkligen ut bland liknande tjänster.

Verktyget kommer framförallt att användas externt men även internt inför framtida rekryteringar. Tillsammans med de identifierade synergieffekterna och korsförsäljning med övriga portföljbolag ser ledningen att förvärvet kommer bidra positivt till koncernens kassaflöde redan under innevarande år, vilket är en stor del till anledningen bakom förvärvet.

Ett oerhört spännande förvärv och som sagt är detta den första av många kommande från det innovativa investmentbolaget Increasor.

Den fullständiga nyheten finns att läsa här

Framtiden är nu
Ständigt läser man nyheter om bolag som investerar hit och dit, men Increasor gör det med känsla och står sig själva till sanning. Bolaget har ett fokus på tech och digitala lösningar – en verksamhet som aldrig kommer dö ut.

Olikt från andra investmentbolag som spenderar enorma resurser och tid på att leta efter nästa stora unicorn, letar Increasor istället efter passionen och drivet bland nytänkande entreprenörer. Bra affärsidéer kommer och går men kompetens är något som alltid ger avkastning och det är exakt tänket som Increasor Tech Invest AB (publ) besitter. Ett bolag som ständigt är på jakt att stärka koncernen med fler drivna och engagerade människor, det är sannerligen vad Increasor affärsplan grundar sig på. Letar man efter kompetens så finner man ofta sin unicorn.

Affärsmodellen i sitt esse
Increasor filosofi grundar sig på tre starka ben.

  • Investeringar
  • Kompetens
  • Tillväxt

Kompetensen som finns inom koncernen drivs av en passion för allt som görs och är något som vidareutvecklas så ofta som möjligt. I samband med förvärv som görs, ökas kompetensen inom koncernen och ger en möjlighet att assistera fler företag.

Tillväxten i koncernen är grunden till att Increasor kan göra det som de drivs av. Tillväxten säkras genom förvärv av befintliga verksamheter och ger en trygghet till deras aktieägare att deras investering ligger i goda händer.

Genom kompetensen och den stabila grunden de har via tillväxten så har Increasor möjligheten att arbeta med deras investeringar som en integrerad affärspartner samt ge en spännande anledning att fortsätta följa Increasor resa till deras aktieägare.

Ta vara på chansen du med och investera i framtidens kanske mest spännande tillväxtföretag. IPO:n stänger 30 april och börsnotering sker i juni 2022.

Erbjudandet i sammandrag

  • Teckningsperiod: 15 mars – 30 april (löpande tilldelning)
  • Teckningskurs: 5 SEK/aktie
  • Minsta teckningspost: 1 000 aktier
  • Emissionsbelopp: 15 MSEK
  • Anledning till emission: Slutförande av förvärv
  • Planerad notering: Juni 2022

Investera i framtiden, investera i Increasor

Om skribenten

PRESSMEDDELANDE

- Advertisment -