Exklusivt partnerskap utlovar avancerad datasäkerhet för svenska företag

En ny era i cybersäkerhet

Den ledande cybersäkerhetsspecialisten Integrity360, och datasäkerhetsföretaget Varonis, har ingått ett exklusivt partnerskap i Sverige. Detta samarbete markerar en betydande utveckling i det svenska cybersäkerhetslandskapet, där två tungviktare inom branschen kombinerar sina expertiser för att erbjuda förbättrade säkerhetslösningar.

Exklusiv tillgång till avancerade lösningar

Genom partnerskapet kommer svenska Integrity360-kunder att få exklusiv tillgång till Varonis datasäkerhetsplattform som en del av en holistisk cybersäkerhetslösning. Detta innebär en ny nivå av skydd mot dataintrång och säkerhetssårbarheter, något som är av yttersta vikt i dagens digitalt föränderliga värld.

Möter växande cybersäkerhetsbehov

I takt med att företag allt oftare slår samman molnresurser och lokala lösningar har risken för dataintrång och säkerhetssårbarheter ökat. Varonis-plattformen hjälper företag genom att skydda data där den finns och att automatisera skyddet med hjälp av maskininlärning. “Svenska organisationer har insett att traditionella cybersäkerhetslösningar har blivit utdaterade i stor utsträckning, och att lösningen numera måste klara av att skydda data där den finns,” säger Jan Lindblom, Nordenansvarig på Integrity360.

En sammanflätning av expertis och innovation

“Vi är glada över att samarbeta med en expert som Integrity360 på den svenska marknaden,” säger Mark Wilcox, VP och General Manager på Varonis. Deras expertis och lokala närvaro kommer att säkerställa att gemensamma kunder kommer att få de mest kompletta och robusta lösningar som finns tillgängliga.

Satsningar på den nordiska marknaden

Under 2023 har Integrity360 gjort betydande satsningar på den nordiska marknaden, bland annat genom förvärvet av den lokala cybersäkerhetskonsulten Netsecure AB, och genom att göra Integrity360s Incident Response-lösningar tillgängliga på den lokala marknaden. Dessa åtgärder illustrerar företagets engagemang för att stärka den digitala säkerheten i regionen och bana väg för framtida innovationer inom cybersäkerhet.