Vad är Instalco aktie?

Instalco är ett svenskt bolag som levererar installationstjänster inom el, vs, ventilation, kyla och industri. Instalco-aktien är en aktie som handlas på Stockholmsbörsen under symbolen INSTAL.

Vad är Instalcos affärsmodell?

Instalcos affärsmodell bygger på att erbjuda kunderna helhetslösningar inom installationstjänster. Bolaget arbetar i huvudsak med fastighetsutvecklare, byggbolag och fastighetsförvaltare, och utför installationer i både nybyggnationer och befintliga fastigheter.

Hur har Instalco presterat på börsen?

Instalco-aktien har utvecklats starkt sedan den introducerades på Stockholmsbörsen i oktober 2017. Bolaget har rapporterat god tillväxt och lönsamhet, vilket har bidragit till en positiv aktieutveckling.

Vilka är Instalcos konkurrenter?

Instalcos huvudsakliga konkurrenter är andra aktörer inom installationsbranschen, såsom Bravida, Assemblin och Caverion.

Vad är Instalcos framtidsutsikter?

Instalcos framtidsutsikter ser ljusa ut med tanke på den fortsatt höga byggaktiviteten i Sverige och övriga Norden. Bolaget har också på senare tid expanderat genom förvärv av andra installationsbolag, vilket kan bidra till ökad tillväxt och lönsamhet.