Inhouse Tech satsar på tillväxt och startar ett nytt affärsområde inom huskonstruktion med ett meriterat team under ledning av Johan Ström. Det framgår av ett pressmeddelande.

Sedan starten 2003 har Inhouse Tech etablerat sig som en effektiv och högkvalitativ leverantör av konstruktions- och projektledningstjänster. Det nya affärsområdet är ett naturligt steg på vägen att växa och bredda affären mot nya och befintliga kunder.

– Vi har en framgångsrik verksamhet som levererar långsiktigt hållbara lösningar till våra kunder. Nu växlar vi upp och tar med oss vår positiva utveckling och beprövade arbetssätt för att erbjuda marknaden huskonstruktionstjänster i toppklass, säger Anders Sundberg, VD.

Det nya affärsområdet kommer att ledas av Johan Ström som har med sig 16 års erfarenhet av huskonstruktion och flera prisbelönta byggprojekt i bagaget.

– Jag tar med mig min mångåriga erfarenhet från rådgivning och projektering i byggprojektets alla skeden. Med Inhouse Tech’s befintliga verksamhet finns perfekta förutsättningar att skapa något riktigt bra tillsammans med våra kunder, säger Johan Ström, affärsområdesansvarig huskonstruktion på Inhouse Tech.

Johans Team kompletteras av Inhouse Tech’s nuvarande huskompetens och fler rekryteringar kommer ske löpande från och med årsskiftet.

Det nya affärsområdet lanseras den 1 december 2020.