fbpx
-1.1 C
Stockholm
måndag, januari 25, 2021
Hem Fastigheter Inhouse Tech lanserar nytt affärsområde inom huskonstruktion

Inhouse Tech lanserar nytt affärsområde inom huskonstruktion

Inhouse Tech satsar på tillväxt och startar ett nytt affärsområde inom huskonstruktion med ett meriterat team under ledning av Johan Ström. Det framgår av ett pressmeddelande.

Sedan starten 2003 har Inhouse Tech etablerat sig som en effektiv och högkvalitativ leverantör av konstruktions- och projektledningstjänster. Det nya affärsområdet är ett naturligt steg på vägen att växa och bredda affären mot nya och befintliga kunder.

– Vi har en framgångsrik verksamhet som levererar långsiktigt hållbara lösningar till våra kunder. Nu växlar vi upp och tar med oss vår positiva utveckling och beprövade arbetssätt för att erbjuda marknaden huskonstruktionstjänster i toppklass, säger Anders Sundberg, VD.

Det nya affärsområdet kommer att ledas av Johan Ström som har med sig 16 års erfarenhet av huskonstruktion och flera prisbelönta byggprojekt i bagaget.

– Jag tar med mig min mångåriga erfarenhet från rådgivning och projektering i byggprojektets alla skeden. Med Inhouse Tech’s befintliga verksamhet finns perfekta förutsättningar att skapa något riktigt bra tillsammans med våra kunder, säger Johan Ström, affärsområdesansvarig huskonstruktion på Inhouse Tech.

Johans Team kompletteras av Inhouse Tech’s nuvarande huskompetens och fler rekryteringar kommer ske löpande från och med årsskiftet.

Det nya affärsområdet lanseras den 1 december 2020.

PRESSMEDDELANDE

Norwegian tackar för statligt stöd

Norwegian är väldigt glada över norska regeringens beslut att bidra till bolagets inhämtning av nytt kapital med vissa villkor. Det här ökar möjligheterna betydligt...

VD-byten inom MTR-koncernen

Med anledning av att Henrik Dahlin utsetts till ny vd för MTR Nordic AB, lämnar han rollen som vd för MTR Pendeltågen. Ny vd...

SAVR tar in ytterligare 50 miljoner i 100 % övertecknad investeringsrunda

Stockholm – 20 januari, 2021 – SAVR, fondplattformen som återbetalar alla provisioner till kunderna, meddelade idag att de nyligen avslutat en serie A-investeringsrunda och...

Pressbyrån öppnar obemannad butik vid Mall of Scandinavia

Nu tar Pressbyrån sitt obemannade koncept till nästa nivå och öppnar sin första helt fristående Pressbyrån Go utanför Westfield Mall of Scandinavia. Den 26...
- Advertisment -