fbpx
-6.5 C
Stockholm
lördag, november 27, 2021
Hem Tillväxt Pressmeddelande Increasor namnändrar dotterbolag - Vill skapa en röd linje och tillhörighet

Increasor namnändrar dotterbolag – Vill skapa en röd linje och tillhörighet

Styrelsen i Increasor Tech Invest har beslutat om namnändring av två av sina helägda dotterbolag. Det är techbyrån som tidigare hette Sprattlevann AB samt det bolag som bildades sent 2020 med fokus på corporate services som tidigare hette Capeum Nordic AB. De nya föreslagna namnen som lämnats in till Bolagsverket för registrering är “Increasor Tech Agency AB” för techbyrån och “Increasor Corporate Services AB” för Capeum. Det framgår av ett pressmeddelande.

Andreas Trouin, VD för Increasor Tech Invest kommenterar beslutet; -”Vi växer så det knakar på flera ställen i världen, både genom fast anställda och nära anslutna konsulter. Att vi alla tillhör Increasor skapar en större känsla av sammanhållning än att dela upp våra medarbetare i olika varumärken. Nu har vi medarbetare i Sverige, Ukraina, Indien och UK och det strömmar till fler människor och företag från andra länder som förstår värdet av att alliera sig med Increasor och på så sätt bygga ett riktigt starkt varumärke. En annan variabel är naturligtvis den kostnad och energi man behöver lägga ner på att upprätthålla flera varumärken. Jag, styrelsen och medarbetarna är fullt fokuserade på att bygga Increasor till världens häftigaste varumärke och koncern.”; avslutar Trouin

Namnändringarna påverkar inte bolagsstrukturen på något sätt i övrigt. De nya namnen förväntas registreras av Bolagsverket inom kort.

PRESSMEDDELANDE

- Advertisment -