fbpx
-4.1 C
Stockholm
fredag, mars 5, 2021
Hem Tech Increasor-bolag lanserar plattform för leadsgenerering via AI

Increasor-bolag lanserar plattform för leadsgenerering via AI

Increasor-ägda Sprattlevann har under en längre period assisterat interna kunder med leadsgenerering för ökad försäljning, så att säljarna kan fokusera på det som är det viktiga, att stänga affärer. Genom att outsourca prospekteringen och låta varma leads rulla in som uttryckt intresset för att bli kontaktade så har försäljningen kunnat effektiviseras och fler affärer gjorda.Nu erbjuds externa kunder denna tjänst, vare sig det är i behov att ta få in kandidater till en rekryteringsprocess eller hitta kvalificerade kunder för att dra ner på prospekteringstiden så kan Sprattlevans nylanserade system öka antalet leads och försäljning avsevärt. Det framgår av ett pressmeddelande.

Verksamheter inom AI uppskattas totalt omsätta 126 miljarder dollar redan 2025 och i Sverige är marknaden i det närmaste oberörd, därför är det helägda dotterbolaget först ut att skapa fler kontakter till företag. Systemet är helt GDPR compliant.

Andreas Trouin, Verksamhetsansvarig för Sprattlevann kommenterar systemet:– “Vi har under en längre tid hjälpt interna kunder att öka sin försäljning och få in behöriga kandidater för sina tjänster och produkter. Vi har med tiden insett att behovet av denna tjänst är långt större än förväntat och har då skapat detta system som vi kallar E.C.C.D (Engage, Convert, Close, Delight). Andreas fortsätter:- “Det innebär att vi riktar marknadsföring för att fånga uppmärksamheten av den publiken som vår kund vill åt, vidare konverterar vi dessa för att kunna ge varma leads till våra kunder, sedan tar exempelvis en säljare över dialogen och har ett helt annat läge inledningsvis då personen i fråga har visat sitt intresse.”

På den nyligen uppdaterade hemsidan kan man läsa mer om tjänsten.

PRESSMEDDELANDE

- Advertisment -