fbpx
-4.5 C
Stockholm
lördag, november 27, 2021
Hem Tillväxt IPO Idag noteras Transfer Group - Läs alla årets artiklar hos Finanstid

Idag noteras Transfer Group – Läs alla årets artiklar hos Finanstid

Transfer Group som Finanstid har följt under hela 2021 noteras på NGM Nordic SME idag under kortnamnet TRNSF.

Transfer Group är en koncern inom säkerhet och bevakning. Inom koncernen ingår bl.a. CSG som är ett bevakningsbolag inom både den privata och offentliga sektorn samt Amigo Alarm som är marknadens ledande företag inom personlarm för professionellt bruk.

Inför noteringen genomförde Transfer Group en lyckad ägarspridningsemission under juni där bolaget tog in totalt 9,6 MSEK. Ägarspridningsemissionen blev övertecknad och Transfer Group anlitade Increasor för bland annat administration av emissionen. I och med alla nytillkomna aktieägare under emissionen samt Dividend Swedens utdelning av aktier så noteras Transfer Group idag med många kvalificerade aktieägare. Transfer har en uttalad strategi om att växa genom förvärv. I och med noteringen så har bolaget lagt en stabil grund och möjligheterna att växa via förvärv kommer nu öka markant.

Mats Holmberg, VD Transfer Group kommenterade noteringen under förra veckan; -”Det är med stor glädje jag mottar beskedet om NGM:s villkorade godkännande av vår notering. Nu inleder vi en ny era för Transfer som noterat bolag med allt vad det innebär. Det är en miljö som såväl ledning som styrelse är mycket bekväma i och vi ser fram emot en tillväxtresa i det publika rampljus som en marknadsnotering medför.”

Finanstid har tidigare skrivit flertalet reportage om Transfer Group. Alla nyheter ända från årskrönikan till de sista dagarna innan notering kan du läsa här, bara på Finanstid! 

 

PRESSMEDDELANDE

- Advertisment -