En ny ledare för Svalner Atlas Group

Svalner Atlas Group, med verksamheter i Sverige, Finland och Nederländerna, har nyligen rekryterat Frida Rydin till rollen som Group Chief Operating Officer (COO). Frida Rydin kommer senast från posten som vice VD på Advokatfirman Delphi och tar med sig en omfattande erfarenhet och expertis till sin nya position.

En gedigen bakgrund

Frida är utbildad jurist och har tidigare arbetat inom både fastighets- och fondbranschen. Hennes omfattande erfarenhet från olika sektorer ger henne en unik förmåga att navigera och driva tillväxt i komplexa och dynamiska miljöer.

-Att få vara med och utveckla och forma bolagets framtid under denna spännande tillväxtresa är något jag ser mycket fram emot. Det känns otroligt roligt och spännande att bli en del av Svalner Atlas Group, säger Frida Rydin.

Tillträdet och fokus framåt

Frida tillträdde sin tjänst som Group COO den 21 maj. I sin nya roll kommer hon att fokusera på bolagets utveckling och integration mellan verksamheterna i Sverige, Finland och Nederländerna.

-Vi är oerhört glada över att ha Frida ombord,” säger Viktor Sandberg, VD för Svalner Atlas Group. “Vi befinner oss i ett mycket intensivt skede där tre byråer med olika kulturer gått samman och nu ska enas för att bli en marknadsledande rådgivningsgrupp i premiumsegmentet i Norden och Benelux. Jag är övertygad om att Frida kommer vara en framgångsfaktor i detta arbete, fortsätter han.

En spännande framtid

Svalner Atlas Group erbjuder kvalitativ skatterådgivning, finansiell transaktionsrådgivning och relaterade rådgivningstjänster i Norden och Benelux. Med Frida Rydin i ledningen som Group COO, ser framtiden ljus ut för bolaget. Hennes engagemang och erfarenhet förväntas bidra till en stark tillväxt och utveckling, vilket kommer att stärka bolagets position som en ledande rådgivningsgrupp i regionen.