Fredrik Lindquist ny chef för Visa i Sverige

Från och med den 2 maj kommer Fredrik Lindquist att bli den nya chefen för Visa i Sverige. Han har tidigare haft ledande befattningar inom bank-, fintech- och betalningsbranschen och med sin breda erfarenhet kommer han att bidra till att stärka Visas position i Sverige. Lindquist har arbetat med betalningar under hela sin karriär och är känd för att alltid sträva efter att hitta lösningar som gynnar kunderna. Med hans kundfokus kommer han att bidra till att ytterligare utveckla Visas verksamhet i Sverige. Förhoppningsvis har han expertisen för att göra de bästa visakorten ännu lite bättre.

“Det är med stolthet och en stor dos av ödmjukhet som jag tar mig an uppdraget att ytterligare stärka Visas erbjudande på den svenska marknaden. Min drivkraft ligger i att överträffa kundernas förväntningar och jag ser fram emot att göra detta tillsammans med Visas fantastiska team i Sverige, säger Fredrik Lindquist, chef för Visa i Sverige. Det är både imponerande och inspirerande att ta del av kunskaperna som finns hos medarbetarna och jag ser fram emot den resa vi ska göra ihop”, avslutar Fredrik.

“Med Fredrik Lindquist ombord får vi en ledare som har djupa kunskaper om betalningsindustrin och vikten av att alltid sätta kundens behov främst. Hans erfarenheter från såväl start up- som storbolagsvärlden speglar de behov vi ser hos både befintliga och nya kunder, säger Philip Konopik, chef för Visa i Norden och Baltikum. Jag vill samtidigt tacka Juha Sillanpää för hans viktiga arbete med Sverige, utöver ansvaret för Finland och Baltikum”, avslutar Philip.