fbpx
16.7 C
Stockholm
fredag, juni 25, 2021

Framtidsbolagen

I Framtidsbolagen får du inte bara möta de nystartade gasellerna utan du får även en inblick i de stora giganterna som varit verksamma länge!

Med vår Podcast får du hänga med i en resa tillsammans med programledaren Hampus Rebjö där du inte bara får en inblick i superheta affärsidéer utan du får också ett smakprov på framgångsrika företagsvisioner och snåriga fallgropar - men framförallt vad det är som gör varje företag värt att investera i.

Prenumerera nu
Lyssna på våra senaste poddavsnitt här

Tidigare poddgäster

I en värld som ständigt kräver omställningar är det viktigt att tänka och göra rätt redan från början. Det och mycket annat diskuteras i...

Andreas Trouin,

Traditionellt till Digitalt - Increasor

Lyssna på avsnittet

Denna gång får vi träffa den mycket populära sparekonomen Shoka Åhrman. Shoka jobbar som sparekonom hos SPP och i detta avsnitt så talar...

Shoka Åhrman, SPP

- Gigaekonomen inom sparbranschen

Lyssna på avsnittet

Han är VD för börsnoterade bolaget EyeonID, ett bolag som arbetar med att erbjuda proaktiva ID-skyddstjänster för privatpersoner och företag...

Patrik Ugander, EyeOnId

- Makten över din egen data

Lyssna på avsnittet
Hampus Rebjö - Erfaren programledare

Vi på Finanstid kan inte tänka oss en bättre programledare för Framtidsbolagen än Hampus Rebjö! Han har inte bara mångårig erfarenhet från att leda olika program utan han har även drivit en karriär inom olika Game Shows. Närmare 300 Game Shows har letts av Hampus, från det minsta till gigantiska arrangemang i stora arenor och det tycker vi syns både i skicklighet och kreativitet. Han är inte bara pratglad och har lätt för att öppna en diskussion utan han är också skicklig på att ställa de frågor du själv aldrig skulle våga!

Vill du och ditt företag synas i vår Podcast?

Med hjälp av oss på Finanstid kan du i samarbete med Framtidsbolagen få hjälp på vägen för att lyckas nå en större publik. Stick ut från mängden med hjälp av vår podcast och berätta vad det är som gör just dig och ditt företag framgångsrika!

Vi kan också erbjuda exponeringsmöjligheter via våra banners, nyhetsbrev eller skräddarsydda artiklar utefter dig och ditt företags behov.

  • Finanstid
  • Framtidsbolagen
Kontakta någon av våra Account Managers

Ta del av våra förmånliga paketpriser eller skräddarsydda annonseringsmöjligheter