Tillsammans med Boardeaser kommer Fortnox att lansera en ny produkt för koncernrapportering. Produkten ska förenkla arbetet med redovisning och rapportering och snabbt ge en klar bild av koncernens finansiella status.

Fortnox är landets ledande system för webbaserad bokföring och fakturering. Samarbetet med Boardeaser ska göra det möjligt för företagets koncernkunder att ytterligare effektivisera sin redovisning. Den nya produkten automatiserar resurskrävande arbete som konsolidering, analys, rapportering och årsredovisning.

– Idag kan Boardeaser konsolidera och ta fram rapporter på bara en minut per bolag. Vi har en kraftfull lösning som kompletterar Fortnox erbjudande väl. Vi vill bidra till lönsamma och sunda företag och det är vi stolta över att få göra tillsammans med Fortnox, säger Pär Haga, vd på Boardeaser.

Boardeaser är en snabbväxande leverantör av automatiserad rapportering och koncernkonsolidering. Bolagets lösningar kommer att integreras helt i Fortnox nya tjänst som riktar sig mot redovisningskonsulter och enskilda företag.

– Detta blir en självklar del av Fortnox erbjudande och förenklar redovisningen avsevärt genom att hantera koncernens alla företag i ett och samma verktyg. Många företag har länge kämpat med svår och komplicerad koncernredovisning – fram till nu, säger Camilla Skoog, affärsområdeschef Byrån på Fortnox.

Fortnox Koncernrapportering släpps efter halvårsskiftet 2023.