• ExtendaGO, en del av det globala företaget Extenda Retail som erbjuder programvara för detaljhandeln, undertecknar partneravtal med detaljhandelsspecialisten Resatec
  • Som en del av koncernens expansionsstrategi konsoliderar ExtendaGO sin närvaro i Beneluxregionen
  • ExtendaGOs lösningar är skräddarsydda för att modernisera detaljhandelssystem, oavsett sektor. Genom att effektivisera processerna utan extra kostnader uppfyller lösningarna de moderna affärsbehoven hos små och medelstora företag

ExtendaGO, en affärsenhet i det globala företaget Extenda Retail som erbjuder programvara för handeln, kommer att erbjuda sina molnbaserade POS- och Retail Cloud-lösningar till detaljhandlare via programvarukonsulterna Resatec i Benelux. Resatec har nästan tjugo års erfarenhet av detaljhandelsteknik och erbjuder ett brett utbud av lösningar för detaljhandeln – från smarta kameror, personräknare och stöldskyddslösningar till programvarutjänster.

I och med partnerskapet med Resatec stärker ExtendaGO sin närvaro i Beneluxregionen, och Resatec utökar sitt utbud av produkter och lösningar samt stärker sitt go-to-market-erbjudande till detaljhandlare.

De lösningar som ExtendaGO tillhandahåller är byggda för att passa alla detaljhandelssektorer, och eftersom programvaran är molnbaserad går både konfiguration och utrullning snabbt och smidigt för detaljhandelskunder och partner. Tack vare årtionden av samlade expertkunskaper är ExtendaGO-lösningarna mycket konkurrenskraftiga, kraftfulla och ändå prisvärda, vilket ger mervärde åt alla typer av verksamheter.

ExtendaGOs POS och Retail Cloud kan köpas direkt via den nya återförsäljaren Resatec. De går med i det europeiska Ignite Partner Programme, tillsammans med många andra ledande återförsäljare inom detaljhandeln i Europa. Som stöd för återförsäljare och detaljhandlare i det snabba tempo som råder i dagens detaljhandelslandskap, erbjuder ExtendaGO fortlöpande support och hjälp.

Andy Rottiers, affärsenhetschef på Resatec, säger: ”Vi är övertygade om att ExtendaGO skapar en fördel i vårt sortiment. Redan vid de första samtalen tyckte vi att ExtendaGOs POS- och molnlösningar var mycket kraftfulla, användarvänliga och konkurrenskraftiga. Vårt team i Nederländerna och Belgien kan erbjuda den utbildning och support som behövs, även efter installationen, vilket är mycket viktigt för våra kunder.”

Henning Lieng, chef på ExtendaGO, säger: ”Vi hälsar Resatec varmt välkomna till vårt europeiska Ignite Partner Programme. I vår Europaexpansion innebär det här partnerskapet att vi stärker vår närvaro ännu mer i Beneluxområdet.”