Web3- och Metaverse-teknikföretaget Reltime från Norge skalar upp globalt med ambitiösa planer och har idag redan kunder i Afrika, Asien, Europa och Latinamerika

Reltime AS är glada över att ha ingått ett strategiskt samarbete med den ledande nordiska finansiella rådgivaren Eminova Partners AB. För att förbereda sig för global expansion attraherar Reltime, med huvudkontor i Oslo, lokala, regionala och globala industriella partners och investerare. Reltime utnyttjar sin banbrytande teknik, ekosystem och pålitliga partnerskap för att hjälpa till att skapa en inkluderande ny värld för alla, överallt.

“Eminova Partners hjälper oss att utöka vår aktieägarbas och bygga vårt företag till att bli en global aktör inom Web3. Vi har skapat en unik blockchain-teknologi som vi har utvecklat från grunden och som visat sig vara helt banbrytande utan kostnad för konsumenten när du till exempel skickar pengar till en annan användare globalt”, säger Peter Michel Heilmann, VD för Reltime. “För att bli en ledande aktör över hela världen har vi fokuserat på att attrahera expansionskapital från likasinnade investerare. Detta kommer att göra det möjligt för oss att snabbt skala upp och påskynda introduktionen av vårt unika Web3 finansiella ekosystem runt om i världen. Reltime fortsätter att bygga ut sin kärninfrastruktur och introducera nya strategiska partners för att kunna lansera sin unika Web3 finansiella plattform till förmån för sin växande kundbas. Reltime skapar långsiktigt värde, inte bara för idag, utan också för morgondagens generationer.”

“Det finns en ömsesidig respekt och tillit mellan de nordiska grannländerna. Vi har fått ett starkt förtroende för Reltime och ser med tillförsikt fram emot deras fortsatta resa”, säger David Ahlroth, VD för Eminova Partners. “När Reltime snabbt skalar upp sin toppmoderna teknologi samt nya partnerskap globalt, hjälper vi Reltime att säkra nya investerare. Reltime har investerat 300 000 utvecklingstimmar och fyra års hårt arbete för att komma dit företaget är idag. Vi är därför mycket glada över att kunna samarbeta strategiskt med denna redan globala aktör och game changer från Norden.”

Reltime har en disruptiv teknologi med en potentiell marknad värd flertalet miljarder dollar. Genom att ta teknik, innovation och användarupplevelse till nästa nivå kan Reltime:

  • Snabbt ta in nya kunder till sin whitelabel, tre veckors FastTrack to Web3 plattform, där det idag redan finns en snabbt växande pipeline av nya kunder över hela världen;
  • Reltime har åtagit sig att bli den ledande, och pålitliga mest finansiella Web3-partnern för människor och företag baserade i hela världen;
  • Reltime har byggt sin egenutvecklade teknologi från grunden;
  • Genom tekniken så kan Reltime bygga nästa generations decentraliserade börser (DEX) för global råvaruhandel, ädelmetaller, markförvärv, sportklubbar och andra användningsområden, även med möjligheten att erbjuda IDOs och IGOs (Initial Decentralised and Gaming Offerings);
  • Vi utvecklar just nu och kommer att lansera Reltimes nästa generations Web3 Metaverse biometriska betalkort med digitalt ID och cold storage i samarbete med Nasdaq-noterade IDEX Biometrics ASA;
  • Vi bygger kontinuerligt nya, toppmoderna, användarvänliga, prisvärda PayTech-, RegTech-, Web3- och Metaverse-lösningar för partners över hela världen.

Om Reltime
Reltime AS har byggt världens första globala Web3 finansiella ekosystem ovanpå Reltimes egenutvecklade Layer 1, Proof of Authority blockchain. Reltime tror på att ta bort mellanhänder – vilket drastiskt minskar kostnaderna vid tex finansiella transaktioner. Vi hoppas kunna göra decentraliserad finansiering till det nya normala för miljarder människor och företag över hela världen.

Reltime erbjuder en unik inkörsport till företag som vill komma in i Web3, Metaverse och Blockchain. Slutanvändare av Reltimes B2B2C-partner kan flytta, låna ut, låna, tjäna, byta, investera och mer med pengar i och till 150 länder på mindre än fem sekunder – utan någon mellanhand.

White paper 
Pitch
LinkedIn
Telegram
Twitter

Om Eminova Partners
Eminova Partners AB är en nordisk Corporate Finance boutique som är en av de ledande företagsfinansieringsrådgivarna för små och medelstora företag. Teamet består av rådgivare med över 125 års samlad erfarenhet av kapitalmarknadstransaktioner inom segmenten Equity Capital Markets (ECM), Mergers & Acquisitions (M&A) och Debt Capital Markets (DCM) i såväl Sverige som utomlands.

Med ett brett nätverk av kontakter i de europeiska finansmarknaderna, ett innovativt praktiskt tillvägagångssätt och smarta finansieringslösningar, strävar Eminova Partners efter att bygga långsiktiga relationer med både investerare och kunder, som sträcker sig utanför de nordiska gränserna.
Hemsida

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Leo Qwarnström
Eminova Partners AB
leo.qwarnstrom@eminova.se
Telefon: +46721457354
LinkedIn

Peter Michel Heilmann, VD
Reltime AS
pm@reltime.com